praktisch

Handig om te weten.

Restaurantjehuren.nl beschikt over servies, borden, bestek & glazen voor 24 personen. Er wordt gegeten aan 3 grote biertafels, waaraan elk 8 personen kunnen zitten. De keuken bij restaurantjehuren.nl is een simpele doch uitgebreide standaard keuken met een 5 pits gasfornuis met ruime oven. Er is een vaatwasser en er zijn 2 koelkasten. Als er bepaald specifiek kookgereedschap gewenst is , is het handig om vooraf te informeren of dit tot het standaard aanbod behoord.

Via de AH bezorgservicekunt U al uw boodschappen te bestellen, en 1 dag vantevoren laten bezorgen bij restaurantjehuren.nl. Wij nemen die dan aannemen en zetten het in de koelkast klaar, zodat U zelf vooraf geen boodschappen hoeft te doen, super makkelijk!

 

Het is ook mogelijk om restaurantje.nl te huren met een kok, dan wordt er in overleg een heerlijke 3 of meer gangen maaltijd bereid door een van onze over gekwalificeerde amateurkoks.

 

Restaurantje.nl kan ook bijzondere 'ervaring' maaitijden organiseren zo maakten we een verticaaldiner en serveerden we maaltijden direct op de tafel. Alles is mogelijk bij restaurantjehuren.nl!

 

We hopen U snel een keer te mogen verwelkomen!

Tel: 06-52452301

restaurantjehuren.nl

© Copyright 2016. All Rights Reserved.